Ανάπλαση της παραποτάμιας ζώνης στο κέντρο της Λιβαδειάς - Σάκκου, Μαρία
[ Η εργασία παρουσιάζει μία πρόταση με στόχο την αναζωογόνηση του αστικού, και πιο συγκεκριμένα την αναβάθμιση του Πολεοδομικού Κέντρου στη Λιβαδειά Βοιωτίας. Προτείνουμε τη δημιουργία μιας συνεχόμενης πορείας ανάμεσα από υπαίθριους χώρους κατά μήκος του ποταμού Έρκυνα, εντάσσοντας και άλλους σημαντικούς υπαίθριους χώρους της πόλης. Η διαδρομή αυτή χωροθετείται ανάμεσα στα δύο μεγάλα πάρκα της πόλης (Της Κρύας και της Έρκυνας) κι αφηγείται τη μετάβαση απ'το φυσικό (Κρύα) στο τεχνητό (Έρκυνα)κι αντίστροφα.]