Τουριστική ανάπτυξη στην περιοχή Ακάμας της Κύπρου - Φεραίος, Αλέξανδρος
[ Πρόκειται για παραλιακό ιδιωτικό οικόπεδο σε δασική προστατευόμενη έκταση. Επιχειρείται μία τουριστική ανάπτυξη οικολογικού χαρακτήρα με ευαίσθητες επεμβάσεις στο χώρο και ένταξη ειδικών λειτουργιών.]