Υδροθεραπευτήριο στα Θέρμα της Ικαρίας - Κυπριτζής, Χρυσόστομος
[ Σχεδιασμός καινούριου υδροθεραπευτηρίου στον οικισμό των Θέρμων της Ικαρίας. Το τεύχος περιλαμβάνει ανάλυση της περιοχής, ανάλυση της λειτουργίας, τον τρόπο εύρεσης της δυναμικότητας του κτιριολογικού προγράμματος, τους στόχους της λύσης, την πορεία της λύσης και τελικά σχέδια, φωτογραφίες μακετών και σκίτσα.]