Συγκρότημα κατοικιών στο Δήμο Άγιου Ιωάννη Ρέντη - Ατσαλίνου, Αννέζα Μ
[ Πρόταση για συγκρότημα κατοικιών σε οικόπεδο στο Δήμο Ρέντη, το οποίο δε βασίζεται στο γνωστό πρότυπο της αστικής πολυκατοικίας. Προσπάθεια δημιουργίας επιμέρους τμημάτων μέσα στο ίδιο το οικόπεδο (γειτονιές). Δημιουργία όγκων που βασίζονται στη σχετική θέση των διαμερισμάτων. Το συγκρότημα τελικά είναι μία διαφορετική θεώρηση της συγκατοίκησης και της σημασίας του υπαίθριου χώρου για τον χρήστη.]