Μετατροπή υπάρχοντος βιομηχανικού κτιρίου επί της οδού Πειραιώς σε θέατρο και πολυχώρο - Κατσούγκρης, Γεώργιος
[ Μετατροπή βιομηχανικού κτιρίου της δεκαετίας του ΄30, επί της οδού Πειραιώς, σε θέατρο και πολυχώρο με εστιατόριο και Gallery. Ιστορική ανάλυση της οδού Πειραιώς, τάσεις στη θεατρική αρχιτεκτονική, στην επανάχρηση κτιρίων, σχέση παλιού και νέου ιστού και αναλυτική προσέγγιση της πρότασης.]