Θερμική άνεση σε πλατείες του κέντρου της Αθήνας - Παπαϊωάννου - Παναγιωτοπούλου, Σταυρούλα ([χ.ό.], 2003)
[Μετρήσεις θερμοκρασίας, υγρασίας και έλεγχος θερμικής άνεσης σε 4 πλατείες του κέντρου της Αθήνας (πλ. Κλαθμώνος - πλ. Κουμουνδούρου - πλ. Κοτζιά - πλ. Βικτωρίας].