Πανεπιστημιακό γενικό νοσοκομείο παίδων : (πρώην αμερικανική βάση Δήμου Ελληνικού) - Τζωρτζάκη, Μαρία
[ Νοσοκομείο χωροθετημένο στο Δήμο Ελληνικού απευθύνεται στα παιδιά, αποτελείται από 3 εφταόροφα και αρκετά 2όροφα και 3όροφα κτίσματα που έρχονται να σχηματίσουν έναν λειτουργικό μηχανισμό ένα βιομηχανικό κτίριο.]