Κέντρο υποδοχής και πληροφόρησης στο λιμάνι της Πάτρας - Καρβέλη, Σοφία
[ Δημιουργία ενός "ίχνους" κτηρίου που εξελίσσεται παράλληλα στον λιμένα και εξελίσσεται κάθετα. Πρόκειται για ένα κτήριο εξέλιξης διαφορετικών καταστάσεων και όχι κλειστών και στατικών χώρων. Η έννοια της πληροφορίας ενδυναμώνεται με την παραπάνω "ροή" των χώρων αλλά και από την ύπαρξή της σιδηροδρομικής γραμμής η οποία είναι σημαντικό στοιχείο του οικοπέδου το οποίο προσδίδει ρυθμό.]