Τοπίο και χώρος πολιτισμού στη Σιάτιστα Κοζάνης (Κέντρο Πολιτιστικών Δραστηριοτήτων) - Σκόρδας, Στυλιανός
[ Κτήριο πολιτιστικών , εκπαιδευτικών λειτουργιών του οποίου τα δώματα, λόγω κλίσης εδάφους, αποκτούν χαρακτηριστικά δημόσιου υπαίθριου χώρου. Το κτήριο χωρίς να χάνει την αυτοτέλεια και την αναγνωρισιμότητά του γίνεται μέρος της τοπογραφίας της περιοχής.]