Αεροσταθμός στο Καστελλόριζο - Δαλάκογλου, Μαρία
[ Κατασκευή αεροσταθμού σε ακριτικά νησιά. Τρόπος κατασκευής (οικοδομικές λεπτομέρειες). Πρόταση ανάπτυξης της περιφέρειας διαμέσου των πολυδύναμων κτιρίων.]