Διαφάνεια : από την ηθική της αποκάλυψης στην αισθητική της ημιδιαφάνειας - Βλάχου, Αμαλία ([χ.ό.], 2003)
[Διαφάνεια από το μοντέρνο κίνημα και η σύγχρονη αντιμετώπισή της μέσα από σύγχρονα παραδείγματα.]