θεατρικός χώρος σε υπάρχοντα αποθηκευτικά-βιοτεχνικά κτίρια στην Αθήνα μετά το 1990 - Πολυζωίδης, Αθανάσιος ([χ.ό.], 2003)
[Ανάλυση των χαρακτηριστικών των θεατρικών χώρων στην Αθήνα μετά το 1990 που έχουν ενταχθεί σε βιοτεχνικά κελύφη. Κριτική παρουσίαση αντιπροσωπευτικών παραδειγμάτων και προβληματισμός ως προς την επιτυχία του φαινομένου.]