Ηλιακό χωριό 3 : διαπιστώσεις 15 χρόνια μετά - Γαλιατσάτου, Ιουλία ([χ.ό.], 2003)
[Το τεύχος αναφέρεται στο Ηλιακό Χωριό 3 στην Πεύκη Αττικής. Περιέχει περιγραφή του οικισμού και των συστημάτων που χρησιμοποιήθηκαν, παρατηρήσεις από επί τόπου έρευνα, συνεντεύξεις με κατοίκους και συμπεράσματα σχετικά με την λειτουργία του οικισμού μετά από 15 χρόνια.]