Υδατόκλειστη πόλη : Γκρόττα, Νάξος - Αγιοστρατίτης, Μιλτιάδης
[ Η Διπλωματική αυτή εργασία έχει ως θέμα τη διαμόρφωση μιας πλαζ για λουόμενους, σε μία παραλία όμως, με ένα σπάνιο χαρακτηριστικό : την ύπαρξη βυθισμένου τμήματος αρχαίας πόλης. Στόχος της επέμβασης είναι η δημιουργία κατασκευών που ορίζουν ένα πεδίο πόλης, τόσο στην ξηρά όσο και στη θάλασσα, ενώ ταυτόχρονα ενσωματώνουν την αμφισβήτηση των ορίων μεταξύ στεριάς και νερού, παραλίας και αρχαιολογικού χώρου, ζωής και θανάτου.....Επιπλέον, στην περίπτωση της διάλυσης των κατασκευών για το χειμώνα, της μεταφοράς των σκελετών στη στεριά και της επανάχρησής τους το καλοκαίρι η αναγωγή στη συνεχή εναλλαγή της ζωής και του θανάτου ή της αναγέννησης της φύσης είναι εύλογη.]