Εργαστήρια τεχνών στην Παλαιόπολη Κερκύρας - Βομπίρη, Ιουλία
[ Προσεγγίζοντας την ιστορική περιοχή της Παλαιόπολης θελήσαμε να προτείνουμε έναν εναλλακτικό τρόπο προσέγγισης της πολιτιστικής κληρονομιάς που να βασίζεται στην εξοικείωση και την εκπαίδευση πάνω σε αρχαίες-τέχνες-τεχνικές. Ο τρόπος που επεμβαίνουμε καθορίζεται κατά κύριο λόγο από το τοπίο. Υπάρχει ένα πρώτο επίπεδο επέμβασης στο έδαφος με χάραξη μονοπατιών, πλατωμάτων και τοίχων αντιστήριξης, και ένα δεύτερο, που ορίζεται από τις ξύλινες κατασκευές που έρχονται και πατάνε πάνω στο υπόβαθρο που έχουμε δημιουργήσει.]