Δράσεων ροές μέσω του αστικού ιστού : η Δραπετσώνα στη θάλασσα - Μήτσου, Ελένη
[ Διεύρυνση δυνατοτήτων ανάπλασης μιας ζώνης της έκτασης του εργοστασίου λιπασμάτων Δραπετσώνας για την πολεοδομική αναβάθμιση της περιοχής, πρόταση νέων λειτουργιών σε υφιστάμενα κελύφη και πρόταση νέων κτιριακών κατασκευών σε σχέση με την πληροφορία, την έκθεση και προβολή προϊόντων τεχνολογικής αιχμής και τις πολιτιστικές δραστηριότητες που προτείνονται ότι χρειάζεται ο δήμος.]