Περιπλάνηση στον "ονειρο"-χώρο του A. Kurosawa - Γεωργίου, Παρασκευή ([χ.ό.], 2003)
[Αντικείμενο μελέτης αποτελεί η ανάγνωση διαφορετικών ποιοτήτων του χώρου και η αποκτυπτογράφηση των αισθήσεων που προκαλούν τα οκτώ όνειρα του A. Kurosawa.]