Ενοποίηση αρχαιολογικών χώρων Ακαδημίας Πλάτωνος-Κεραμεικού μέσω της ανάδειξης του Δημόσιου Σήματος - Λάγιου, Κατερίνα
[ Εύρεση των αρχαίων, καταγραφή τους & ανάδειξή τους μέσα από την πεζοδρόμηση των 2 αξόνων Σαλαμίνος-Πλάτωνος & Πλαταιών-Μοναστηρίου. Καταγραφή & ανάδειξη των διατηρητέων κτισμάτων της περιοχής, ώστε να μπορεί ο περιηγητής να "διαβάσει" την ιστορία της περιοχής από τα αρχαία χρόνια έως & σήμερα.]