Δημαρχείο στη Νέα Σμύρνη - Βάβουλας, Κωνσταντίνος
[ Το δημαρχείο βρίσκεται ανάμεσα στην πλατεία της Νέας Σμύρνης και στο άλσος της. Είναι ένα κτίριο γέφυρα που ενώνει το άλσος με την πΛατεία, ταυτόχρονα όμως δημιουργεί δικούς του προστατευόμενους χώρους για τις λειτουργίες του.]