Κέντρο περιβαλλοντικής εκπαίδευσης και ενημέρωσης στα Ιωάννινα - Χολέβας, Θεόδωρος
[ Κέντρο περιβαλλοντικής εκπαίδευσης και ενημέρωσης στα Ιωάννινα με σκοπό την περιβαλλοντική ευαισθητοποίηση και ενημέρωση τόσο των κατοίκων της περιοχής όσο και των επισκεπτών της.]