Ολοκληρωμένη προσέγγιση και παρέμβαση σε περιοχή κέντρου πόλης : περιοχή πλατείας Αμερικής - Μπαλαφούτα, Κωνσταντίνα
[ Συστηματική ανάλυση περιοχής κέντρου πόλης με σκοπό την διατύπωση πρότασης παρέμβασης η οποία να ενεργοποιεί και να αξιοποιεί όλα τα διαθέσιμα στοιχεία της περιοχής προκειμένου να επιλυθούν αποτελεσματικά τα υπάρχοντα προβλήματα και να τεθούν οι προϋποθέσεις για την αποτροπή των πιθανών μελλοντικών.]