Διεισδύσεις και αποκαλύψεις στις στοές της Πατησίων : αρχιτεκτονική του κενού - Νάσαινας, Σπυρίδων
[ Ενοποίηση της Αιόλου με το Αρχ. Μουσείο της Πατησίων μέσω των παρόδιων στοών. Διείσδυση στο εσωτερικό τριών οικοδομικών τετραγώνων του ανατολικού τμήματος της Πατησίων.]