Κωνσταντινούπολη : παράλληλες προβολές μνήμης - Τσιγάρα, Μαρία ([χ.ό.], 2003)
[Αντιπαράθεση της επίσημης προβαλλόμενης ταυτότητας της σύγχρονης Κωνσταντινούπολης με αυτή που διαμορφώνουν οι διάφορες κοινωνικές ομάδες που την κατοικούν. Πως οι διαφορετικές αντιλήψεις για την μνήμη της πόλης επηρεάζουν την ίδια την πόλη.]