Η επίδραση της τεχνολογίας της πληροφορίας ως μέσο επικοινωνίας στο δημόσιο χώρο των σύγχρονων μητροπόλεων - Λογαρά, Ρένα ([χ.ό.], 2003)
[Ανάλυση των δεδομένων του σύγχρονου αστ. δημόσιου χώρου και παρουσίαση 3 παραδειγμάτων σχεδιασμού του, με την τεχνολογία της πληροφορίας, ως μέσο επικοινωνίας. Κριτική τους ως προς το πόσο αυτό συμβάλλει στον κοινωνικό ρόλο του χώρου.]