Ο ρόλος της εικόνας στην εμπορευματοποίηση της σύγχρονης πόλης..διάσημοι αρχιτέκτονες στην Ισπανία - Μαύρου, Χρυσοκώνα ([χ.ό.], 2003)
[Πως λειτουργεί το place marketing, ο τύπος, η διαφήμηση και ο κινηματογράφος στην προώθηση της πόλης. Συγκεκριμένα παραδείγματα από Βαρκελώνη, Βαλένθια και Μπιλμπάο.]