Η αρχιτεκτονική σε ένα πολυπαραμετρικό matrix - Τσαντούλα, Εριέτα ([χ.ό.], 2003)
[Αναφορά γενικά στην αρχιτεκτονική μέσα από παραδείγματα από διάφορα περιβάλλοντα τόσο απ'το διάστημα όσο και από τη γη.]