Πάνω στον βράχο : τρία παραδείγματα "οργανικής" φιλοσοφίας - Βαμβακίδης, Γεράσιμος ([χ.ό.], 2003)
[Ανάλυση της ένταξης κτιρίων στο τοπίο μέσα από τρία παραδείγματα, το falling water, την casa Malaparte καο τις κατοικίες του Moura.]