Κοινότητες ελεγχόμενης εισόδου και νέα πολεοδομία : το παράδειγμα της Celebration City της εταιρείας Disney στη Φλόριντα - Μπόμπολας, Κωνσταντίνος ([χ.ό.], 2003)
[Περιγραφή της Celebration City και συσχέτισή της με τη νέα πολεοδομία και τις κοινότητες ελεγχόμενης εισόδου. Το μέλλον των οικιστικών αναπτύξεων.]