Πετρού-πολη-μετάβαση-πληροφόρηση-φύση - Λάμπρου, Γεωργία
[ Η διπλωματική διερευνά και προσπαθεί να αποκαταστήσει την χαμένη σχέση μεταξύ του κατοίκου και της φύσης μέσα από ένα μεταβατικό στάδιο πληροφόρησης και ενημέρωσης για το περιβάλλον. Χώρος δράσης είναι η ευρύτερη περιοχή του λατομείου Πετρούπολης η οποία μελετάται και αναπλάθεται, ενώ προσθέτονται και νέες χρήσεις ενός κέντρου περιβαλλοντικής εκπαίδευσης και πληροφόρησης.]