Βιβλιοθήκες πολυμέσων και κέντρα πολυμέσων ως χώροι διάδοσης της πληροφορίας - Κριτσιώτης, Αναστάσιος ([χ.ό.], 2003)
[Περιγραφή, ανάλυση mediatheque και κέντρα πολυμέσων. Ψηφ. πληροφορία, μεταλλάξεις του χώρου.]