Κτίρια γραφείων : βασικές αρχές σχεδιασμού - Γεραρχάκη, Μαρία ([χ.ό.], 2003)
[Σύντομη ιστορική αναδρομή, ανάλυση των παραγόντων της τεχνολογίας, της δημιουργικότητας και του βιοκλιματικού σχεδιασμού των σύγχρονων κτιρίων.]