Επανάχρηση και νυχτερινή διασκέδαση - Κορωνιώτη, Αναστασία ([χ.ό.], 2003)
[Διερεύνηση των κοινών σημείων της επανάχρησης σε συνδιασμό με την νυχτερινή διασκέδαση. Παρουσίαση παραδειγμάτων κτιρίων που έχουν μετατραπεί σε νυχτερινά κέντρα. Βασικοί τρόποι επανάχρησης και ορισμός βασικών κανόνων που διέπουν αυτή τη διαδικασία.]