Ο ρόλος της ανάπλασης του σταθμού και αμαξοστασίου των ΗΣΑΠ στον Πειραιά, στην κοινωνική, οικονομική και πολιτιστική λειτουργία της πόλης - Γιουνής, Γιάννης ([χ.ό.], 2003)
[Στην εργασία περιγράφεται ο ρόλος της ανάπλασης της έκτασης των ΗΣΑΠ στον Πειραιά, μέσα από ένα θεωρητικό πλαίσιο & υπόβαθρο του φαινόμενου πόλη σε σχέση με τον πολεοδομικό σχεδιασμό.]