Η αστική πολυκατοικία.. όπου η αρχιτεκτονική μιμείται την αρχιτεκτονική - Ατσαλίνου, Αννέζα Μ ([χ.ό.], 2003)
[Η εργασία ερευνά την διαμόρφωση της επιδερμίδας της αστικής πολυκατοικίας και προσδιορίζει πως η διεθνής και "επώνυμη" αρχιτεκτονική επηρεάζει την "ανώνυμη" αρχιτεκτονική. Επίσης προσδιορίζει κανόνες μέσα από τους οποίους επισημαίνεται πως διαμορφώνεται η επιδερμίδα της αστικής πολυκατοικίας.]