Αναζήτηση στην ιστορική ταυτότητα της καρδίτσας - Μπακαρού, Μαρία ([χ.ό.], 2003)
[Τα κοινωνικά χαρακτηριστικά, οι κατοικίες, τα δημόσια κτίρια και η ταυτότητα της πόλης με βάση τους μετασχηματισμούς που υφίστανται χαρακτηριστικοί δημόσιοι χώροι στο κέντρο της Καρδίτσας.]