Πολιτισμικά όρια : η επίδρασή τους στην ισλαμική αρχιτεκτονική - Βαϊνά, Βασιλική ([χ.ό.], 2003)
[Προσδιορισμός πολιτισμικών ορίων στις ισλαμικές κοινωνίες. Η επίδρασή τους σε πολεοδομικό και αρχιτεκτονικό επίπεδο σχεδιασμού. Σύγχρονη έκφραση των ορίων.]