Βιοκλιματικός σχεδιασμός σε έργα του γραφείου μελετών Α. Ν. Τομπάζη - Ζωτάκη, Μαρίνα ([χ.ό.], 2003)
[Οι βιοκλιματικές στρατηγικές του γραφείου μελετών Α. Ν. Τομπάζη και η εφαρμογή τους σε διάφορα έργα. Ανάλυση 7 αντιπροσωπευτικών κτιρίων].