Επέκταση αρχαιολογικού μουσείου Ηρακλείου - Σταθόπουλος, Γιάννης
[ Επέκταση του Μουσείου Καραντινού στον χώρο ανάμεσα στο όριο του υπάρχοντος Αρχαιολογικού Μουσείου και στα Βυζαντινά και Ενετικά τείχη του Ηρακλείου.]