Χώρος χορού : εγκαταστάσεις υποστήριξης διεθνούς Φεστιβάλ Καλαμάτας, διαδρομές στην πόλη - Μιχαλά, Δέσποινα
[ Εγκαταστάσεις υποστήριξης του Διεθνούς Φεστιβάλ σύγχρονου Χορού της Καλαμάτας. - Διαδρομές μέσα στην πόλη για την ανάδειξη της Καλαμάτας ως "πόλης-Χορού".]