Η πολυπλοκότητα και η εμπλοκή των λειτουργιών στους εμπορικούς χώρους - Θεοδοσίου, Φωτεινή ([χ.ό.], 2003)
[Παραδείγματα αντιπροσωπευτικών εμπορικών χώρων, ιστορική αναδρομή για τον εμπορικό χαρακτήρα, αστικό πρότυπο (παραλληλισμός), η συνθήκη του χρόνου στη μεταβολή του χώρου, ο καθορισμός του στυλ στον εμπορικό χώρο - marketing, ο ρόλος της αρχιτεκτονικής στη διαμόρφωση του εμπορικού χώρου.]