Νέο κτίριο πολλαπλών χρήσεων της ΕΣΗΕΑ στην πλατεία Κλαυθμώνος - Γεραρχάκη, Μαρία
[ Νέο κτιρίο της ΕΣΗΕΑ, με εμπορικές χρήσεις, όπως βιβλιοπωλείο, αναψυκτήριο, κ.α. και την διοίκηση και χώρους εκθέσεων και βιβλιοθήκης, επί της πλ. Κλαυθμώνος.]