Δημοτικός ξενώνας στην Τιθορέα - Καρίνος, Αναστάσιος
[ Δημοτικός Ξενώνας στην Άνω Τιθορέα, δυναμικότητας 46 κλινών με κύρια δραστηριότητα των πελατών-επισκεπτών την ορειβασία-πεζοπορία και το χειμερινό σκι.]