Σύγκριση θερμικής συμπεριφοράς της νεοκλασσικής και της σύγχρονης κατοικίας στην Αθήνα : (προσομοίωση σε πρόγραμμα συναμικής ανάλυσης, συγκέντρωση, σύγκριση αποτελεσμάτων και συμπεράσματα. Επεμβάσεις, βελτιώσεις) - Χροναίος, Παύλος ([χ.ό.], 2003)
[Θερμική συμπεριφορά (θερμοκρασιακή κατανομή και κατανάλωση ενέργειας) συναρτήσει υλικών κατασκευής και μόνωσης.]