Παρατηρήσεις για την εικόνα της μεγαλούπολης, μέσα από τα κείμενα των G. Simmel και W. Benjamin - Καρακάσης, Κωνσταντίνος ([χ.ό.], 2003)
[Παρατηρήσεις για την ανάπτυξη της μεγαλούπολης στις αρχές του 20ου αιώνα, οι έννοιες της ατομικότητας, της ελευθερίας, η φιλοσοφία του χρήματος και των αγαθών στις ανθρώπινες σχέσεις, η εμπορευματοποίηση, ιδωμένα μέσα από κείμενα δύο συγγραφέων κοινωνιολογίας G. Simmel και W. Benjamin.]