Κέντρο ιππασίας στα Μεσόγεια - Ανουσάκη, Άννα
[ Δημιουργία κέντρου εκμάθησης ιππασίας και διεξαγωγής αγώνων υπερπήδησης εμποδίων και dressage διεθνούς επιπέδου. Επίσης, δίνεται η δυνατότητα τουριστικής ιππασίας στον κάμπο των Μεσογείων. Το κέντρο ιππασίας θα αποτελεί υπερτοπικό πόλο τουρισμού και αναψυχής.]