Οικιστική πρόταση στα Άνω Λιόσια - Μαραγκός, Νικηφόρος
[ Η πρόταση ερευνά τον τρόπο επέμβασης στα όρια του κέντρου των Άνω Λιοσίων σε σχέση με τα ειδικά χαρακτηριστικά του τόπου και προτείνει ένα σύστημα κατοίκησης με κύρια συνιστώσα του σχεδιασμού την χωρική έκφραση της μεταβλητότητας και διαφορετικότητας της κατοικίας στον αστικό χώρο, απαραίτητης προϋπόθεσης της κοινωνικής διάστασής του.]