Αθήνα. Η γοητεία του χάους. Η όμορφη "ασχήμια" της πόλης - Πολυριαλά, Νιόβη ([χ.ό.], 2003)
[Η "εισαγωγή" του χάους στην πόλη συνέβει λόγω της "μεγάλης έκρηξης" της πόλης. Το χάος συντηρείται μέσω της τυποποίησης δραστηριοτήτων και δομών. Η γοητεία της πόλης σχετίζεται περισσότερο με το βίωμα και το οικείο σε αντιδιαστολή με την αντικειμενική ομορφιά. Αντιλαμβανόμαστε μία πόλη μέσα από την εικόνα της, τους ανθρώπους της, τον τρόπο ζωής, αλλά και από στιγμιότυπα. Η γοητεία της Αθήνας συνίσταται στη διαφορετικότητα, τον αυθορμητισμό, το αναπάντεχο, στην ανθρώπινη χροιά της.]