Νέο δημαρχείο στο Περιστέρι - Βαμβακά, Αικατερίνη
[ Επανασχεδιασμός του Δημαρχείου στο Περιστέρι, στο χώρο που υπάρχει ήδη το παλιό και διαμόρφωση της πλατείας στην οποία βρίσκεται, εν'όψει του σταθμού μετρό που θα δημιουργηθεί στα επόμενα χρόνια.]