Αρχαία Αγορά-Κεραμεικός : η ενοποίηση ως μεταβατικός χώρος - Γεωργαντίδη, Βασιλική
[ Διάνοιξη τμήματος της οδού Παναθηναίων και ζώνης εκατέρωθεν στο τμήμα μεταξύ Κεραμεικού και Αρχαίας Αγοράς με σκοπό τόσο την ένωση των δύο αρχαιολογικών χώρων όσο και τη δημιουργία ενός μεταβατικού χώρου μεταξύ αυτών και της σύγχρονης πόλης.]