Συγκρότημα κατοικιών για διακοπές στη Νότια Εύβοια - Γιαννόπουλος, Άρης
[ Πρόκειται για ένα συγκρότημα κατοικιών για διακοπές στο Νιμποριό Ευβοίας. Έχουμε ένα παραθαλάσσιο οικόπεδο στο οποίο υπάρχει ένα φυσικό όριο, το ρέμα. Επίσης το οικόπεδο έχει κλίση 30 και καλή θέα. Στο τέλος υπάρχει ένας πεζόδρομος παραλιακός ο οποίος ξεκινάει από την άκρη του κόλπου και καταλήγει στην άλλη πλευρά όπου υπάρχει ένα εκκλησάκι, το μοναδικό στην περιοχή. Έχει επιλεγεί να κρατηθούμε χαμηλά στο οικόπεδο κοντά στην παραλία. Ένας βασικός άξονας ξεκινάει από ψηλά, διατρέχει το οικόπεδο και καταλήγει στην παραλία και το πεζόδρομο. Πάνω σ'αυτόν τον άξονα, ο οποίος στο πρώτο επίπεδο ορίζεται από πέτρινους τοίχους, οι οποίοι ακολουθούν τις υψομετρικές καμπύλες, υπάρχουν οι κατοικίες οι οποίες ακουμπάνε πάνω στους τοίχους. Οι κατοικίες έχουν ελεύθερη κάτοψη στην προσπάθειά μας για ενοποίηση του εσωτερικού και εξωτερικού χώρου. Επίσης υπάρχει οργάνωση σε ζώνες. Χρήση μεγάλων επιφανειών από τζαμαρίες για καλύτερη θέα. Το ρέμα εκτός από φυσικό όριο είναι και λειτουργικό, καθώς από την μία πλευρά τοποθετούνται οι κατοικίες ενώ όλες οι κοινόχρηστες λειτουργίες είναι από την